AFYONKARAHİSAR / DİNAR - Tatarlı Çok Programlı Anadolu Lisesi

Haz

Afyonkarahisar'ın en önemli kültür etkinliklerinden, Afyonkarahisar Kitap Fuarı, onlarca yayınevini ve binlerce kitabı Büyük Taarruz Zaferi'nin 100. yıldönümünde kitapseverlerle buluşturdu. Biz de Tatarlı Çok Programlı Anadolu Lisesi olarak bazı öğrencilerimizle kitap fuarına ve Büyük Taarruz Karargahı'na (Atatürk Evi) ziyaret gerçekleştirdik. Ardından Frigya Vadisi'ni de görüp gezimizi tamamladık.

May

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımız Tatarlı beldemizde ve okulumuzda coşkuyla kutlandı.

28 Mart - 3 Nisan 2022 Kütüphane Haftası

"Bölümler Yarışıyor" Bilgi Yarışması

Mrt

"MESLEK LİSESİ ÖĞRENCİLERİ AİLELERİMİZLE BULUŞUYOR PROJESİ" kapsamında dört aylık kardeşi olan öğrencilerimizin ailesi Çocuk Gelişimi ve Eğitimi öğrenci ve öğretmenlerimiz tarafından ziyaret edildi. Çocuk Gelişimi ve Eğitimi öğrencileri tarafından örülerek yapılmış olan (amigurumi) oyuncak tavşan hediye edilip aileye dört aylık çocukların gelişimi hakkında bilgilendirme yapıldı. Ailemize misafirperverliklerinden dolayı teşekkür eder; sağlık, mutluluk ve esenlikler dileriz.

Okul bahçesinde fidan dikimi

Geleceğin büyükleri olan gençlerimize yeşili sevdirmek, korumak ve bilgilendirmek amacıyla ağaç dikmenin önemini anlatmak için Orman İşletme Müdürlüğü ile işbirliği içinde Tatarlı Çok Programlı anadolu Lisesi bahçesine fidan dikme etkinliği düzenledik. Orman İşletme çalışanları, öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizle birlikte fidanları toprakla buluşturduktan sonra can suyunu verdik. Gençlerimize doğal yaşamı sunmaya çalışarak, doğaya saygılı ve seven bir nesil yetiştirmenin mutluluğunu yaşamış bulunmaktayız.

TATARLI ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LİSESİ TANITIM VİDEOSU 2022

Şbt

Meslek Liseliler Ailelerle Buluşuyor Projesi kapsamında okulumuz Muhasebe ve Finansman alanı öğrencileri sağlık koşulları, hareket kısıtlılığı nedeniyle faturalarını ödemekte zorlanan emekli yaşlıların faturalarının ödenmesi konusunda yardımcı oldular. Öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Toplumda vergi bilincinin yerleşmesi, gençlerimizin vergi konusunda bilgilendirilmesi ve bu konuda farkındalıklarının artırılması amacıyla okulumuzda "Vergi Bilincini Geliştirme Eğitimleri" verildi. 33. Vergi Haftası kapsamında 9, 10 ve 11. sınıf öğrencilerine konu ile ilgili EBA'da yer alan dijital içerikler izletildi.